Ny dato for årsmøte

Postet av Kråkstad IL den 13. Mai 2020

Myndighetene åpner nå opp for adgang til å gjennomføre arrangementer for inntil 50 personer, forutsatt at de har en arrangør, og at deltakerne holder minst 1 meters avstand.

Kråkstad IL innkaller på denne bakgrunn - på nytt – til årsmøte for 2019. Årsmøtet vil bli avholdt

tirsdag 19.05.20 kl. 19.00 på Klubbhuset.

Saker/forslag som ønskes behandlet i årsmøtet må sendes pr. e-post til krakstadidrettslag@gmail.com innen 15.05.

Vi ønsker alle medlemmer vel møtt!

Dagsorden_årsmøte_190520.doc

Kunngjøring_årsmøte_190520.doc

Årsregnskap 2019 Kråkstad Idrettslag_130520.xlsx

Årsrapport innebandy herrer 2019_130520.docx

Årsrapport 2019_svømmegruppa_040520.docx

Årsrapport 2019_Innebandy damer.docx

Årsmelding_Tårnlauget_040520.docx

Årsmelding styret 2019_130520.doc

Årsmelding 2019_Tennisgruppa_110520.docx

Årsmelding 2019_styrkegruppa_040320.docx

Årsmelding 2019_Skigruppa_230320.docx

Årsberetning turn og moro 2019_280220.pdf

Tennisbanen er åpen for spill

Postet av Kråkstad IL den 28. Apr 2020

Tennisbanen er nå åpnet midlertidig for spill. Nettet er på plass, mens fjerning av rusk på banen og supplering av grus skjer på dugnaden senere i vår. Kråkstad IL ber om at smittevernregler fra Norges Tennisforbund legges til grunn. Personer i samme husstand kan spille både single og double uten særskilte tiltak. Personer i ulike husstander bes begrense spill til single samt at man unngår å ta på de samme ballene. Anbefaler at hver spiller tar med egne baller som benyttes til egen serve. Ellers i spillet plukker man opp ballene med tennisracketen. Minner om at det forutsettes medlemskap i Kråkstad IL for å benytte tennisbanen. For booking av timer henvises til Kråkstad IL sine hjemmesider.

Treningstilbud for ungdom

Etter måneder med planlegging er vi endelig klare for oppstart av Sportmix.

Sportmix er et lavterskeltilbud for ungdom på ungdomstrinnet i Kråkstad. Ikke alle ungdommer driver med organiserte aktiviteter lengre, og selv om ungdommene gjør det er flere som kunne tenke seg et samlingspunkt der man har muligheten til å treffe jevnaldrende og være aktiv. Idrettslaget har engasjert to trenere som får ansvaret for å gjennomføre varierte aktiviteter, og som også tar ansvaret for å holde oversikt over hvem som er tilstede, informasjon om aktiviteter m.m. Mer informasjon om organisering vil bli delt på kickoff den 25. oktober. På mandag vil også de to trenerne komme innom skolen for å presentere seg, og også fortelle litt mer om Sportmix til ungdommene.Vi setter pris på om foreldre til elever på ungdomstrinnet oppfordrer ungdommene til å være med. Fast treningstid blir fredager fra 18-20, så da kan dere kanskje friste med at fredagstacoen står klar på bordet når ungdommene kommer hjem.

Treningstilbud for ungdom

Kickoff Sportmix for ungdom