Turn og moro foregår i Kråkstadhallen på torsdager fra kl.17.00-18.00. Dette er allsidig og gøyal aktivitet for 4 og 5 åringer .

Merk: Endring av dag fra i fjor.

Foreldre/foresatte må være tilstede og bidra som hjelpere under aktiveten.

Dette er vi avhengige av for at tilbudet skal bestå. Klarer vi dette blir det Turn og moro hver torsdag  kl. 17:00-18:00 i Kråkstad idrettshall.

Det er ingen treningsavgift for Turn og moro, men det er et krav om medlemskap i Kråkstad idrettslag.

Kontaktperson i Kråkstad IL er Linda Gjennestad tlf:95766296    Kontakt Kråkstad IL

Har du spørsmål om turn og moro , ta kontakt med

Linda Gjennestad

linda.gjennestad@yahoo.no

Tlf:95766296

Velkommen

Her kan du lese nyheter fra våre idrettsgrener og grupper. Klubbmedlemmer kan også logge seg inn på våre hjemmesider ved å benytte seg av sitt brukernavn og passord fra minidrett.no

Som klubbmedlem har du her tilgang både til blogg og bildegalleri som vi håper du benytter til å publisere innhold, nyheter og resultater fra din idrettshverdag i klubben vår.

Blogginnlegg ...

Oppstart turn og moro

2434 visninger

Ingen fremtidige arrangementer ble funnet.