Utleie av kunstgressbane

Postet av Kråkstad IL den 29. Mai 2017

bane lys.jpg

Kråkstad IL har en flott kunstgressbane. 

Det er mulig å leie banen til trening og kamper. Se under "Banefordeling", eller trykk her for å se når banen er opptatt og ledig: Banefordeling

Forespørsel sendes til: leder.kil.fotball@gmail.com
Offisiell åpning

Postet av Kråkstad IL den 30. Aug 2016

Lørdag 17.september kl.12.00-15.00 er det offisiell åpning av Kråkstad multisport anlegg.

Alle er hjertelig velkommen !
Kråkstad IL starter bygging av nytt idrettsanlegg nå

Postet av Kråkstad IL den 2. Mai 2016

Endelig er vi i gang!
Denne uken vil arbeidene med oppgradering av idrettsplassen vår starte. Om ikke noe uventa skjer i anleggsperioden, vil vi omtrent ved skolestart ha et ny og flott idrettsplass ferdig! Der skal det spilles fotball, løpes, hoppes, spilles tennis og basket, gås på skøyter og mye annet morsomt om ikke veldig lenge!
Men nå starter altså byggeperioden, og idrettsplassen vil da bli en byggeplass med de farer og begrensninger det medfører. Vi vil derfor på det aller sterkeste be om at gjerder og skilting på området respekteres i byggeperioden.
Det viktigste nå er at vi alle gjør vårt for å hindre forsinkelser og i verste fall ulykker.
I anleggsperioden vil det nødvendigvis også bli noen ulemper i form av støy og anleggstrafikk. Vi beklager dette, men vi regner med og håper på stor forståelse for dette.
Til slutt og nok en gang:
Hjelp oss med framdrift og sikkerhet. Respekter derfor skilter og gjerder og vis hensyn til anleggsarbeidene.

Vi gleder oss!
Gladnyhet !

Postet av Kråkstad IL den 9. Mar 2016

Da har Kommunestyret i Ski akkurat vedtatt å bevilge nok penger slik at Kråkstad IL får bygge dette fantastiske anlegget på idrettsplassen i Kråkstad!

Fotballglade , friidrettsglade, tennisglade, basketglade folk, det er bare å glede seg til august iår. Da står dette anlegget ferdig !!
Til alle medlemmer i Kråkstad IL

Postet av Kråkstad IL den 21. Sep 2015
Til medlemmer i Kråkstad ILKråkstad IL er godt i gang med planene om bygge om idrettsplassen vår. Vi har som målsetning om ha prosjektet ferdig august 2016.Finansieringen er på plass, så nå begynner detalj planleggingen.En egen prosjektgruppe har foreslått ny 11`r og 5`r bane med kunstgress, løpebaner, lengde, kulegrop samt et felles område for høydehopp, tennis, basket og volleyball.Styret ønsker at medlemmene skal få mulighet til å komme med forslag på hva idrettsplassen bør ha. På bakgrunn av det, gir vi derfor alle medlemmer mulighet til å sende inn sine forslag/ønsker på hvilke aktiviteter dere mener anlegget bør ha.Vi har satt en tidsfrist til 1 oktober på innkomne forslag. Så vil alle forslag bli vurdert innen kort tid av styret i KIL.Hvis det er behov, vil vi vurdere et åpent møte om planene tidlig i oktober.Konkrete forslag kan sendes til leder i klubben : nina.opsand@gmail.com

MvhKråkstad IL