Karusellrenn 2017

Postet av Kråkstad IL den 2. Jan 2017

Til alle skiinteresserte foreldre og barn i Kråkstad og Skotbu

På nyåret starter vi opp igjen med Karusellrenn i regi av Kråkstad Idrettslag. Alle er velkomne til start, store som små, til varierte løyper og ulike distanser.

Som tidligere år, kommer vi til å kjøre opp løyper på 500m – 1km – 2km – 4km. Som alltid må vi ta forbehold om snøforhold, da vi ikke har muligheten til å påvirke været. Vi prøver likevel og legge rennene til annenhver uke, fra tidlig i januar til mars/april, med sikte på minst fire renn i 2017. Hver deltaker vil få sin egen tidtaking, så her kan man konkurrere mot både sin egen tid, og mot andre kjente. Tidene vil bli lagt ut på Kråkstad IL sine hjemmesider, og premier vanker til de som deltar jevnlig. Vi har ulike steder hvor vi avholder renn, og vi legger opp til å bytte på mellom Kråkstad og Skotbu. Ved hvert renn vil det bli servert varm saft, og hvis forholdene ligger til rette fyrer vi også opp et bål, hvor man kan varme seg

I fjor hadde vi en bra økning på antall deltakere fra foregående år, og vi ønsker å se så mange som mulig, gamle som nye, også i 2017.

Praktisk info:

Påmelding gjøres per sms, og ved oppmøte, men for at vi skal spare tid og holde tidsplan, oppfordres alle til å melde på deltakere på forhånd gjennom SMS.

Vi legger ut nærmere info før hvert renn, men det kan bli relativt kort varsel ved noen anledninger, da vi er avhengig av snøforholdene.

Karusellrenn er kostnadsfritt for alle, og er et tilbud for alle uavhengig av ferdighet og alder.

Man velger selv hvor lang distanse man vil gå.

Møt opp for konkurranser og en hyggelig og sosial stund.

Med vennlig hilsen

Skigruppa – Kråkstad Idrettslag


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.